06 1316 0175 info@stiptadvies.nl
Selecteer een pagina

Over mij

“Vind je het moeilijk om bouwtekeningen te lezen en je een voorstelling te maken van de diverse ruimten? Ben je bang dat je iets over het hoofd ziet? Ga je ruimten optimaal benutten?”

Al 15 jaar ben ik actief in de kinderopvangbranche waardoor ik veel ervaring heb in de branche en bekend ben met de wet- en regelgeving en de diverse richtlijnen. Ik help bij het starten van een kindcentrum, begeleid nieuw- en verbouwprojecten, adviseer bij de inrichting en ondersteun bij andere huisvestings- en facilitaire vraagstukken. Ik doe mijn werk met veel enthousiasme en plezier.

Samen zorgen voor passende huisvesting? Synergie behalen in multifunctionele accommodaties en integrale kindcentra? Zaken die niet praktisch blijken op voorhand wegnemen? Profiteren van de juiste expertise? Neem contact met mij op via info@stiptadvies.nl of bel naar 06 1316 0175.

Ik werk vanuit een kantoor aan huis, de locatie van de opdrachtgever of een combinatie daarvan, waardoor mijn reiskosten minimaal zijn.

Meer weten? Klik hier LinkedIn Marion Breg

Marion Breg

Mijn doel

De gebouwen en ruimten die we realiseren moeten zo gemaakt worden dat kinderen zich er optimaal kunnen ontwikkelen en medewerkers er prettig kunnen werken. Een inspirerende omgeving waar iedereen wil zijn.

 

Mijn visie

De ontwikkeling en het welbevinden van kinderen staan centraal. Voorzieningen voor ieder kind waarbij de ‘losse’ werelden van thuis, opvang, onderwijs en jeugdhulp in de toekomst steeds meer samen optrekken. Deze inclusieve samenwerking heeft direct invloed op de inrichting van gebouwen en ruimten.